Φόρτωση... Η φόρτωση εξαρτάται από την ταχύτητα της σύνδεσης σας!

Πολιτική Επιστροφών

Αλλαγή προϊόντος

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να αλλάξετε το προιόν που παραλάβατε με κάποιο άλλο προιόν επικοινωνείτε πρώτα μαζί μας τηλεφωνικά (210 4953803) ή με email (info@ninadamas.gr). Οι προϋποθέσεις επιστροφής είναι α)το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και β)η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Αφού γίνει η συνεννόηση σας στέλνουμε το νέο προιόν με την εταιρία courier Courier Center (σε συνεργασία με την Speedex) και δίνετε το παλιό προιόν στον courier και σας δίνει το νέο προιόν. Το κόστος της αλλαγής λόγω μεταφορικών είναι 3€.

Επιστροφή προιόντος

Σε περίπτωση που δεν σας ικανοποίησε το προιόν που παραλάβατε και δεν επιθυμείτε αλλαγή του με κάποιο άλλο, μπορείτε να μας το στείλετε πίσω σε εμάς και να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας. Οι προϋποθέσεις επιστροφής είναι α)το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή φθαρεί και β)η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά (210 4953803) ή με email (info@ninadamas.gr). Το προιόν πρέπει να επιστραφεί σε εμάς με την εταιρία courier Courier Center. Τα χρήματα του προιόντος (όχι των μεταφορικών του) θα μπουν σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη εντός 10 ημερών.

Ελαττωματικά προϊόντα

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό σε διάστημα 1 μήνα από την πώλησή του, αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση ή ακόμα και την αντικατάστασή του με νέο (στην περίπτωση που δεν επιδέχεται επιδιόρθωση), χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνσή σας. Μόλις εντοπιστεί το ελάττωμα, θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά (210 4953803) ή με email (info@ninadamas.gr) , έτσι ώστε να σας δώσουμε οδηγίες για τη διαδικασία επιστροφής/ αντικατάστασης.

Loading...

Φίλτρα